Начало Реклама Кариери Контакти

Investor.bg

Investor.bg - най-авторитетният източник на бизнес и финансова информация в България

Investor.bg е най-авторитетният източник на бизнес и финансова информация в България, с над 20-годишна история и опит. Сайтът предлага новини, анализи, интервюта, коментари, борсови и валутни данни, финансови отчети, видео съдържание и друга информация. Investor.bg е известен и със специализирания си форум с лоялна и активна аудитория.

Специализираните категории в сайта включват Борси, Икономика, Финанси, Имоти, Технологии, Автомобили, Style, подкаст секция и други.Основната част от аудиторията на сайта обхваща представители на бизнеса - предприемачи, изпълнителни директори, мениджъри, специалисти, както и хора, търсещи "гласа на икономическия разум", студенти, откриващи ново качествено знание на сайта, и други.

Investor.bg е пионер в онлайн икономическата журналистика - стартира в края на февруари 2001 г. През юли 2004 г. реализира първото в България първично публично предлагане, което е и първото IPO на технологична компания в Централна и Източна Европа.

През 2007 г. се ражда идеята за "Клуб Investor" – естествено продължение на силата на бранда Investor.bg. Концепцията прерасна в серия от силни дискусионни форуми в различни сфери - банки, предприемачество, енергетика, технологии и други, организирани всяка година. Най-емблематичният сред тях е Investor Finance Forum, който се утвърди като най-големия форум на инвестиционната общност в България и региона. Събитията на Investor.bg са предпочитаните бизнес форуми, с високо качество на съдържанието и лоялна аудитория.