Начало Реклама Кариери Контакти

Az-jenata.bg

Az-jenata.bg – любимият женски сайт вече 20 години

Az-jenata.bg е първият женски сайт в България. През годините медията успя да се утвърди като любимо място за дамите, като всеки месец над 500 000 уникални потребители посещават сайта. Сайтът е насочен към дамите, които съчетават различни социални роли - майка, съпруга, работеща жена, активна личност с разностранни интереси и хобита. 

Az-jenata.bg предлага полезна информация в множество области като здраве, красота, мода, кулинария, грижа за дома, интериорни съвети, астрология. Сред богатството от теми в сайта са интересни статии, посветени на бременността и майчинството, полезни препоръки за отглеждането на деца и тяхното възпитание. Чрез рубриката "Вашият въпрос – нашият съвет" читателите могат да отправят своя въпрос до психолог Петя Георгиева, а рубриката "Готварство" предоставя възможност на кулинарните любители да се докоснат до истинско кулинарно богатство, натрупано през годините. В сайта редовно се провеждат разнообразни игри и конкурси с атрактивни награди, в които се включват хиляди потребители от цялата страна. В рубриката "Тя, звездата" читателите се срещат отблизо с някои от най-известните българки у нас, а също така и с не толкова познати, но утвърдени в своите професии интересни дами.

Най-новата рубрика в сайта "Родени за родители" е посветена на отглеждането на деца на възраст до 13 години. Категорията обхваща теми, свързани с грижата за децата. Медията помага на своите читатели да научат повече за себе си и чрез забавните психологически тестове, хороскоп, съновник и рубриката Таро карта на деня. Всичко най-интересно от Az-jenata.bg може да откриете в профилите на медията във Facebook, Twitter, Instagram, Viber и TikTok.