Начало Реклама Кариери Контакти

Imoti.net 

Imoti.net – водеща медия за недвижими имоти

Imoti.net е водеща медия за недвижими имоти и първата онлайн платформа с обяви за недвижими имоти в българското интернет пространство. В Imoti.net има статистики на средни цени на различни типове имоти от цялата страна от 2002 година насам. 

Потребителите на Imoti.net получават детайлна информация за рекламираните имоти – големи снимки, street view, видеопредставяне, виртуални огледи. Мисията на Imoti.net е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В Imoti.net всички потребители, които търсят възможности за покупка, продажба и наем на имоти, могат да избират сред повече от 150 000 актуални оферти и повече от 1500 активни агенции и строителни фирми с обяви. В полза на потребителите Imoti.net, който е част от втората най-предпочитана онлайн медийна група в България Investor Media Group, стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

От 2015 година Imoti.net провежда дискусионни форуми в цялата страна и годишен конкурс, чрез който отличава най-добрите компании и експерти в бизнеса с недвижими имоти - Real Estate Business Forums & Awards.