Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

„Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg стъпва и в Пловдив

2017-09-13
„Форум бременност и детско здраве“, организиран от водещия здравен сайт Puls.bg, тази година излиза извън София. Поради огромния интерес най-големият специализиран форум на тази тематика ще има още едно издание през 2017 година, този път в град Пловдив. На 1 октомври в зала „България“ на Международен панаир Пловдив събитието ще насочи вниманието върху най-важните въпроси за бременността, раждането и грижте за новороденото, представени от доказани медицински специалисти. Лекции ще изнесат изявени български лекари, които ще споделят актуална информация, базирана на задълбочените им знания и богат опит по важните теми, които вълнуват бъдещите и настоящите родители. Събитието е със свободен достъп за всички посетитети.

Сред основните акценти на „Форум бременност и детско здраве“ в Пловдив ще бъде женската консултация. В панела „Бременност“ за очакванията на бъдещите майки и реалността ще говори акушер-гинекологът д-р Васил Даскалов. С лекция на тема „Девет невероятни месеца под сърцето на мама“ ще се включи и ембриологът д-р Мариела Даскалова.

Всичко за етапите на раждането, решенията в зависимост от процеса, както и за страховете и начините за справяне с тях, бъдещите родители ще научат от панела „Раждане“. Съвременните аспекти на естественото раждане ще представи д-р Георги Амалиев. Важната тема за стволовите клетки ще засегне д-р Пачеджиев. А защо неонаталният период е най-важният в живота ни ще разкрие специалистът д-р Диана Аргирова в панел „Бебе и детско здраве“.

Как да се подготвим за раждането с помощта на йога за бременни, кои са най-големите заблуди за кърменето, как можем да профилактираме острите респираторни инфекции у децата и още важни теми и силни лектори очакват пловдивчани на 1 октомври. „Форум бременност и детско здраве“ е утвърдена платформа за среща между семейства и медицински специалисти, с възможност за личен контакт и индивидуални въпроси, свързани с периодите на бременност и майчинство. Събитието се провежда за седми път, като изданията в София традиционно привличат близо 1000 посетители дневно.

Актуалната програма следете на сайта http://events.puls.bg/, където може да се регистрирате безплатно.

„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с подкрепата на CryoSave и Биорегенерация.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>