Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Димитър Абрашев с награда "Медиен глас на общините"

2017-10-16
Водещият на предаването "Директно“ по Bulgaria ON AIR Димитър Абрашев получи професионално признание за отразяване на актуалните проблеми, които среща местната власт и за търсене на регионалните гледни точки по важните теми. Наградата "Медиен глас на общините“ се връчва традиционно от Националното сдружение на общините в България по време на годишната среща на местните власти.

"Проблемите, които зрителят вижда, не се случват само в София. Това са проблеми на хората от Стара Загора, Търговище, Русе, Варна... от цялата страна. Затова и смятаме да продължим в тази посока, да търсим измеренията на всички проблеми, които хората виждат в София, но през призмата на регионалната проблематика", коментира Абрашев.

Малко преди началото на есенния сезон "Директно“ насочи съдържанието си към регионалните истории. Всеки делник от 17,50 по Bulgaria ON AIR предаването показва мненията на граждани и експерти по важни теми, социални проблеми и любопитни тенденции, а кореспондентите на телевизията разказват в репортажи истории на хора от различни градове в страната, свързани с основната тема. Целта е зрителите да погледнат на поставените проблеми и през очите на хората извън столицата, в която се взимат най-важните решения за живота на българите.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>