Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Az-jenata.bg представя "15 за следващите 15" в специален проект по повод 15-та си годишнина

2017-03-01
Първият женски сайт в България Az-jenata.bg става на 15-години и ще отбележи рождения си ден със специалния проект "15 за следващите 15". В него екипът на сайта ще срещне публиката с 15 успели жени от различни сфери на дейност в празничната рубрика, която ще се излъчва в предаването "Днес в събота" по Bulgaria ON AIR от 4 март.

Във време, в което жената е извоювала право и шанс да се развива, както в личностен аспект, така и професионално, без това да й пречи да се грижи за семейството си, Az-jenata.bg обръща внимание на силните жени - тези, които са успели в своите области и не спират да вдъхновяват всеки ден със своите истории, опит и постижения. Проектът "15 за следващите 15" ще представи изявени актриси, успешни писателки, доказани бизнес дами, вдъхновяващи посланици на здравословния начин на живот, магнетични певици и завладяващи лица от модния подиум.

Първите дами, които ще се включат в проекта, са нутриционистът Надя Петрова, поп певицата Ирра, моделът Гери Дончева и „Мисис България Вселена 2010“ Паолина Петракиева. Житейският им опит и успехът през тяхната призма ще бъде представен в тематични интервюта в предаванeтo „Днес в събота“ с водещ Бойка Делиева всеки уикенд по Bulgaria ON AIR. Първото интервю ще бъде с Надя Петрова на 4 март в 8,20 часа.

"Az-jenata.bg е част от живота на българските жени вече 15 години. За това време медията се утвърди като любимо място за дамите, в което те намират полезна и интересна информация по темите, които ги вълнуват, черпят идеи и ценни съвети, както и се срещат с едни от най-популярните дами в българското общество чрез рубриката ни "Тя, звездата". През тези 15 години подкрепихме множество каузи, застанахме зад проекта за насърчаване на детското четене "Забавното четене", създадохме кампанията "300 бебета повече", чиято цел е да информира бъдещите родители относно малформацията Спина Бифида и превенцията й чрез фолиева киселина. Поставихме първата и единствена по рода си статуя в София, символ на майчинството, която днес може да се види в Майчин дом София. С радост и нетърпение гледаме към следващите 15 и очакваме нови успехи и предизвикателства. Благодарим на верните ни читатели за подкрепата и доверието им в нас!", коментира Мария Дуковска, главен редактор на Az-jenata.bg.


Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>