Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

2017-10-24
Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“, организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. На 16 ноември в „София Хотел Балкан“ лектори от цял свят ще представят иновативни идеи и практики, чрез които образованието и бизнесът си партнират успешно. Конференцията ще предложи различни гледни точки с теми като иновациите и модата – изграждане на мостове между поколенията, либералния подход в образованието и скандинавския модел, ролята на компютърните игри като ключ към бъдещето, агресията в клас, киното като огледало на обществото и други.

Сред панелистите на „Образование и бизнес: рЕволюция“ ще бъдат експерти в образованието и социалното развитие. Участие ще вземе Фабиен Флори - директор на Френския институт в София; Майкъл Форбс - посланик на Ирландия; Даниеле Фитоле - основател и президент на IFDA, италианска академия за мода и дизайн; Детелина Смилкова - вицепрезидент на ВУЗФ; Мартин Кадинов – регионален мениджър ЕSL, най-голямата световна организация в сферата на електронните спортовe; Хатем Атала -  изпълнителен директор на фондация „Анна Линд“; режисьорът Стефан Командарев и други. Всички лектори вижте тук http://edu-business.info/#speakers.


Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>