Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Потребителите се включват в гласуването за „Годишни награди на Imoti.net“

2017-03-01
Всеки, който ползва или е ползвал услугите на агенция за недвижими имоти, може да подкрепи своите фаворити в потребителските категории на „Годишни награди на Imoti.net” - „Агенция за недвижими имоти“ и „Награда на потребителите - най-добър сайт“. Гласуването е онлайн на сайта nagradi.imoti.net, а крайният срок е 13 март.

За участие в конкурса се регистрираха над 100 агенции. Въпреки че най-висока активност отчетоха агенциите в София, голяма част от кандидатстващите са базирани в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Хасково, Шумен, Банско и други по-малки градове в страната.

Организаторите отчитат повишен интерес към категорията „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ във второто издание на конкурса. Според екипа на Imoti.net тенденцията се дължи на инвестициите, които много компании в сектора направиха, за да подобрят присъствието си в дигиталното пространство.

Церемонията по награждаване на победителите е в края на март. Няколко нови категории обогатиха конкурса за най-добрите в сектор недвижими имоти във второто му издание - „Динамично развиваща се компания“, „Инвеститор на годината в жилищни имоти“ и „Инвеститор на годината в бизнес имоти“. Останалите категории, в които се състезават кандидатите, са „Дебют на агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, „Награда за Брокер - продажби на недвижими имоти“, „Награда за Брокер - наеми на недвижими имоти“.

Големите награди са за „Голяма агенция за недвижими имоти“, „Малък бизнес в сектора“. С тяхната оценка се заема журито на конкурса, което тази година е в още по-широк състав.

Генерален партньор на “Годишни награди на imoti.net” е Банка ДСК, с подкрепата на Via Celere, Harmony Suites, Софконсулт и BLD.
Още новини
06.03 Investor Media Group с нова онлайн платформа за граждански сигнали - HelpBook.info
24.01 Александър Костадинов е новият водещ на Investbook по Bloomberg TV Bulgaria
17.01 Нестандартна, увлекателна и аналитична прогноза за времето по Bulgaria ON AIR от 22 януари
14.11 Семейното предаване “Фамилно“ с Доника Ризова - по Bulgaria ON AIR от 18 ноември
30.10 „Бизнес среща“ по Bloomberg TV Bulgaria – предприемачите и мениджърите от първо лице

Към всички новини>>