Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

„Отличници“ е темата на шестата международна конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

2017-04-12

Отличниците и иноваторите в различни сфери на живота са във фокуса на шестата конференция „Образование и бизнес“, организирана от Bulgaria ON AIR с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria. Събитието е възможност за аудиторията в България да чуе нови идеи и добър опит от известни лектори от цял свят по една от най-важните теми – образованието. Конференцията ще се проведе на 10 май в София Хотел Балкан и е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на адрес http://edu-business.info/.

Посланикът на Индонезия Н.Пр. Сри Астари Рашид, артистът Стефан Вълдобрев, световният шампион Йордан Йовчев, Еви Шилер от Виенския музей, дизайнерът Антоанета Балабанова, артистът и преводач Анджела Родел и художникът Димитър Хинков са част от панелистите, които ще споделят знания и вдъхновяващ опит по пътя към успеха и топ постиженията в своята област.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които искат да бъдат „отличници“ - най-добрите в сферата, в която са избрали да се развиват.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

Генерални партньори са Аурубис България и Пощенска банка. Официални партньори - БМВ груп България, Дарби Колидж, Загорка, М-тел и ЧЕЗ Груп България. Със специалното участие на Американския университет в България.


Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>