Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Как фермерите да станат по-конкурентоспособни – във фокуса на новия дебат на Клуб Investor.bg

2017-02-22
Предизвикателствата пред агро сектора през 2017 година  ще обсъдят земеделци и експерти в новия Клуб Investor.bg Агробизнес на 14 март в бизнес център Capital Fort.

Участниците във форума ще споделят конкретни идеи и опит за това как фермерите да станат по-конкурентоспособни, каква е ролята на иновациите и технологиите в този процес, какви са рисковете пред българските земеделци днес в контекста на глобалната търговия и как влияят схемите за финансиране върху развитието на целия сектор.

Други важни теми на дискусията са директните продажби, Наредба 26 за преработката на продукти във фермата, проблемите и предимствата за регистрираните по наредбата фермери, развитието на малкия и средния бизнес в земеделието.

Сред участниците в дискусиите са Илиан Георгиев, Изпълнителен директор и член на Управителния съвет на БАКБ, Светлана Боянова, Председател на Института за агростратегии и иновации, Тенчо Христов, Ръководител консултантска служба във ФБЗ "Биоселена", Николай Вълканов, Управител на InteliAgro. В панелите ще се включат и представители на Министерството на земеделието и храните, както и специалисти с пряк опит и наблюдения във фермите, които са се заели да предлагат директно произведената продукция на потребителите.

Модератор на дискусията ще бъде водещият на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria Иван Нончев.

Клуб Investor.bg Агробизнес се провежда с подкрепата на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) – генерален партньор, PIONEER и Индустриален Холдинг България.

Още подробности за събитието можете да откриете тук.
Още новини
20.01 Мобилността и зелените решения в умните градове – във фокуса на „Knowledge City 2020“
17.01 Ново предаване за икономика стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 25 януари
14.01 Investor.bg получи голямата медийна награда на БФБ за 2019 г.
04.12 Bulgaria ON AIR с отличие „Медия на годината“
01.12 Експерти настояват за обща стратегия на регионалните капиталови пазари

Към всички новини>>