Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Започнаха номинациите за „Годишни награди на Imoti.net“ за 2016 година

2017-02-07
Най-добрите агенции и експерти от бранша недвижими имоти отново ще се състезават за призовите места в „Годишни награди на Imoti.net“. Номинациите във второто издание на престижния конкурс започнаха, а тази година, заради големия интерес към инициативата от страна на сектора, орагнизаторите от Imoti.net обогатиха категориите с още няколко: „Динамично развиваща се компания“, „Успешна компания при посредничество на бизнес имоти“ и „Инвеститор на годината в жилищни имоти“. Агенциите ще се състезават още за призовете в категориите, познати от миналогодишното издание: „Дебют на агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, „Награда за Брокер - продажби на недвижими имоти“, „Награда за Брокер - наеми на недвижими имоти“. Големите награди са за „Голяма агенция за недвижими имоти“, „Малък бизнес в сектора“.

Всички участници в бранша недвижими имоти могат да кандидатстват за участие в една или повече категории, като се регистрират на сайта http://nagradi.imoti.net/ до 22 февруари. Церемонията по награждаване ще се проведе в края на март.

„Критериите за участие в конкурса са разработени така, че за наградите да могат да се състезават само компании, които с работата си гарантират прозрачност, професионализъм и лоялна конкуренция. Нашият екип работи в полза на устойчивото развитие на бранша и потребителите му още от създаването си, затова сме щастливи, че първото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ предизвика огромен успех и създаде много добра основа за развитието на инициативата и в бъдеще“, коментира Снежана Стойчева, мениджър на сайта Imoti.net, част от портфолиото на Investor Media Group.

Второто издание на „Годишни награди на Imoti.net“ надгражда първото и с нови членове на журито. То е в състав Стамен Янев - изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, арх. Борислав Игнатов - председател на УС на Камара на архитектите в България (КАБ), доц. Георги Забунов - УНСС - София, катедра "Недвижима собственост", Николина Димитрова - изпълнителен директор на Bloomberg TV Bulgaria, Ирена Перфанова - председател на НСНИ, Галя Тодорова - мениджър на bgmaps, Илиана Василева – зам.- председател СБИ, Бойко Бойков - председател на FIABCI, Миглена Иванова – редактор в Investor.bg, Деян Петков - мениджър на StudioX.bg и Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net.

Крайните потребители също имат думата в конкурса, като тази година ще имат възможност да гласуват онлайн освен за „Агенция за недвижими имоти“, и за новата категория „Награда на потребителите - най-добър сайт“.
Още новини
27.03 Bloomberg TV Bulgaria в подкрепа на бизнеса в борбата с COVID-19
27.03 Виолета Манчева е новото лице на Новините ON AIR
26.03 Bulgaria ON AIR търси мнението на своите зрители за пандемията от коронавирус в онлайн анкета
25.03 Радио Bulgaria ON AIR благодари на българските медици с песен
25.03 „Повтаряй след мен-19“ – новaта безценна находка в Bulgaria ON ART

Към всички новини>>