Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Признание за медицинските специалисти с най-високо доверие - в новата класация на Puls.bg

2017-03-07
Здравният сайт Puls.bg, част от Investor Media Group, поставя началото на класация, в която всички семейства с деца до 5-годишна възраст, родени в България, могат да изразят признание към медицинските специалисти и клиники в България, като ги номинират в инициативата „Специалистите, на които се доверявам“.

На базата на своя личен опит пациентите могат да отличат акушер-гинеколозите, акушерките, АГ болниците или родилните отделения, както и педиатрите или неонатолозите, които са спечелили доверието им с оказана компетентна и внимателна грижа при проследяването на бременност, раждането и грижите за бебето. Достатъчно е да ги посочат в специалната форма за гласуване тук >>
Класацията се осъществява с подкрепата на Philips – Avent.

Специалистите, получили най-много гласове, ще бъдат официално обявени и наградени на „Форум бременност и детско здраве“, организиран от Puls.bg, на 13-14 май.

Тази година най-големият форум, насочен към бъдещи и настоящи родители, ще се проведе за шести път в София. По традиция събитието дава актуална и достоверна информация от първа ръка по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени специалисти в своята област, а форумът е успешна формула за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система и пациентите.
Програмата на „Форум бременност и детско здраве“ през 2017 година ще акцентира върху моментите, свързани с хормоните през бременността, ще надникне в света на новороденото по нов начин, ще обърне сериозно внимание на кърменето и ще докосне една нова вселена: изграждането на емоционалния свят на детето. Всички участници могат да зададат въпроси към лекторите.
Традиционно събитието включва и изложбена част с най-новите продукти и услуги в помощ на настоящите и бъдещи родители.

В миналогодишното издание на „Форум бременност и детско здраве“ се включиха близо 2000 участници от цялата страна. Поради огромния интерес през 2017 година форумът предвижда едно допълнително издание – през есента в Пловдив.

Партньори на форума са Philips-Avent, Mutsy, Future Health, Cryo Save и медицински комплекс „Д-р Щерев”.

Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>