Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Награда за Bulgaria ON AIR от фестивала "Българската Европа"

2016-12-14
Bulgaria ON AIR спечели награда от медийния фестивал „Българската Европа“ в Русе. Предаването „Медиите ON AIR” с водещ Доника Ризова грабна приза за усилието да анализира тревожни тенденции и явления в българския медиен живот.

Фестивалът се фокусира върху европейската интеграция на страната и пълноценното членство в ЕС. Развива се в продължение на 16 години като национално медийно събитие с международно участие.

Новото в конкурсната програма тази година е въведеният от страна на журито няколкомесечен мониторинг, за да се включат изключително важни от гледна точка на обществения интерес телевизионни предавания. "Това дава възможност по-пълно да се обхване многообразието на съдържание в българския телевизионен ефир", поясни председателят на журито - медийният експерт доц. Иво Драганов.

"Българската Европа" насърчава усилията на медиите да работят в полза на обществото. Правим този фестивал, защото българският медиен пейзаж има нужда от него, защото българските журналисти очакват техния труд да бъде оценен и признат, защото днес е все по-трудно да се води независим и честен публичен дебат, подчертава Димитър Липовански, директор на фестивала.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>