Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Сменяме времето с „44-ТИТЕ“ по Bulgaria ON AIR на 26 март

2017-03-21
В деня на предсрочните парламентарни избори национална телевизия Bulgaria ON AIR ще даде на зрителите всички факти и анализи около вота в извънредната си програма под името „44-ТИТЕ“. Изборните студия и новинарските емисии, с репортерски включвания на живо от местата, където вотът е най-оспорван, ще доминират в програмата на медията в неделния ден. Екипи на телевизията ще информират за най-важното около изборите и в Турция, Германия и Англия. Bulgaria ON AIR ще потърси различната гледна точка към изборите сред гражданите, анализаторите и експертите, онлайн потребителите, българите в чужбина и участниците в политическия процес.

Репортерите на Новините ON AIR Методи Владимиров, Милена Енчева, Михаела Карабельова, Мария Папазова, Гергана Венкова, Иван Иванов, Вяра Станева, Виктор Борисов, Петьо Атанасов и Ива Григорова ще обърнат внимание и на нарушенията в изборния ден, нетрадиционните мнения и реакции на гражданите и всички други важни новини и събития, които имат отношение към резултатите от изборите и отражението им върху живота на българите. Най-важните и интересни моменти от деня ще улавя фоторепортерът на Bulgaria ON AIR Олег Попов. Всички зрители могат да изпращат снимки и видеоматериали със засечени нарушения на Facebook страницата на Bulgaria ON AIR.

Студиото „44-ТИТЕ“ в ефира на Bulgaria ON AIR започва в 7,00 часа в неделната сутрин с Мартина Ганчева, водеща на Новините ON AIR и Владимир Сиркаров, водещ на Денят ON AIR. Журналистът Димитър Абрашев, който води всекидневното предаване „Директно“, поема студиото от 10,30 часа. Емисиите на Новините ON AIR с водещи Кристина Михайлова, Радинела Бусерска и Десислава Атанасова ще следят събитията в развитие през целия ден.

Вечерно изборно студио започва в 17,00 часа с Лора Инджова и Симеон Белев, водещи на „България сутрин“ и Кузман Илиев, водещ на Денят ON AIR. Изнесеното студио на Bulgaria ON AIR ще бъде в ръцете на репортера Методи Владимиров.

За прогнозните резултати от вота Bulgaria ON AIR ще работи със социологическата агенция Gallup International.

Всичко важно, което се случва в изборния ден, телевизията ще проследи и в ефира на радио Bulgaria ON AIR с покритие в 33 града в страната, на сайта www.bgonair.bg, във Facebook канала на Bulgaria ON AIR, както и в Twitter - @BulgariaOnAir.

 


Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>