Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Близо 1000 лева събра екипът на Investor Media Group на коледния си базар

2016-12-23
С коледарски песни и наричане за здраве и късмет от ансамбъл "Българе" започна благотворителният коледен базар на Investor Media Group, част от която са национална телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес каналът Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, сред които dnes.bg, investor.bg, gol.bg, tialoto.bg, automedia.bg, puls.bg, az-jenata.bg, imoti.net, rabota.bg, teenproblem.net и az-deteto.bg, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

В базара, който се провежда за четвърта поредна година, се включи и рекламна агенция Brand New Ideas. Събраните средства се даряват на фондация "За нашите деца". Целта е да се подкрепят децата в ранна възраст, за да растат в сигурна семейна среда.

Най-търсени на базара бяха коледните картички, изработени от екипа на Brand New Ideas, книги, сред които и произведенията на нашите колеги Константина Живова и Иво Тодоров, водещ и редактор на предаването "Днес", специални сребърни свещници от водещата Радинела Бусерска, както и коледни сладкиши, донесени от много колеги.

Вижте видео тук >>
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>