Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Близо 1000 лева събра екипът на Investor Media Group на коледния си базар

2016-12-23
С коледарски песни и наричане за здраве и късмет от ансамбъл "Българе" започна благотворителният коледен базар на Investor Media Group, част от която са национална телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес каналът Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, сред които dnes.bg, investor.bg, gol.bg, tialoto.bg, automedia.bg, puls.bg, az-jenata.bg, imoti.net, rabota.bg, teenproblem.net и az-deteto.bg, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

В базара, който се провежда за четвърта поредна година, се включи и рекламна агенция Brand New Ideas. Събраните средства се даряват на фондация "За нашите деца". Целта е да се подкрепят децата в ранна възраст, за да растат в сигурна семейна среда.

Най-търсени на базара бяха коледните картички, изработени от екипа на Brand New Ideas, книги, сред които и произведенията на нашите колеги Константина Живова и Иво Тодоров, водещ и редактор на предаването "Днес", специални сребърни свещници от водещата Радинела Бусерска, както и коледни сладкиши, донесени от много колеги.

Вижте видео тук >>
Още новини
27.03 Bloomberg TV Bulgaria в подкрепа на бизнеса в борбата с COVID-19
27.03 Виолета Манчева е новото лице на Новините ON AIR
26.03 Bulgaria ON AIR търси мнението на своите зрители за пандемията от коронавирус в онлайн анкета
25.03 Радио Bulgaria ON AIR благодари на българските медици с песен
25.03 „Повтаряй след мен-19“ – новaта безценна находка в Bulgaria ON ART

Към всички новини>>