Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Димитър Абрашев е новият водещ на „Директно“ по Bulgaria ON AIR

2016-06-09
Журналистът Димитър Абрашев, добре познат със силните си интервюта и разработки по важни съдебни, криминални и социални теми в предаването „Темида“, както и с разнообразния си журналистически опит извън телевизията, влиза в нова роля в ефира на Bulgaria ON AIR от понеделник, 13 юни.

Той става водещ на актуалното токшоу „Директно“, което се излъчва от понеделник до петък в 17,50ч. на живо по Bulgaria ON AIR. То показва мненията на хората по любопитни теми от обществения и културния живот в преки връзки, с анализ на експерти и популярни личности в студиото. С присъединяването на Димитър Абрашев към „Директно“ се променя и динамиката на предаването, което ще се доближи още повече до концепцията за „инфотейнмънт“.

„Предаването "Директно" ще достигне още по-близо до хората и ще разглежда повече човешки проблеми, които пряко касаят обществото, защото всеки има нужда от правосъдие и разчита на сигурност под една или друга форма - каза новият водещ Димитър Абрашев в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. - Ще има повече живи връзки от различни места, ще засягаме теми от новините, ще чуем от хората нещата, които ги интересуват“, разкри той.
От 13 юни, всеки делничен ден след Новините ON AIR, в 17,30 ч., “Директно” ще предлага микс от коментари, информация, различни мнения и видеоматериали по широк кръг от теми, които засягат хората.

"Столът на "Директно" е предизвикателство, защото се връщам в едно поприще, в което съм бил преди повече от 10 години. Да говориш всеки ден с различни събеседници, да следиш актуални теми и да подготвяш такива въпроси, които вълнуват хората, всъщност, не е толкова лесна работа, коментира водещият пред Ганиела Ангелова и Симеон Белев.

Досегашната водеща на „Директно“ Неда Василева става част от новинарския екип на Bulgaria ON AIR като репортер и водещ на емисии, а в предаването ще има репортерска рубрика.

Димитър Абрашев има дългогодишен опит като репортер и редактор в радио, телевизия, печатни медии, както и в Българската телеграфна агенция в продължение на повече от 12 години. В Bulgaria ON AIR е автор на съдебното предаване „Темида“ още от създаването на телевизията. Абрашев е носител на десетки награди за журналистическата си работа, сред които „Българската Европа“, „Валя Крушкина“, годишната награда на Съюза на юристите, наградата на Върховния касационен съд, МВР и други. Отразявал е събития на горещи точки в България и чужбина, включително бедствия и извънредни ситуации. Има опит и като преподавател в Националния институт на правосъдието и Военната академния "Г. С. Раковски".
Още новини
08.02 Bulgaria ON AIR с инициатива в подкрепа на новата българска култура
05.02 Бизнесът гледа Bloomberg TV Bulgaria: Близо 40% от аудиторията на телевизията са представители на висшия мениджмънт
15.01 Културната вълна в ефира на Bulgaria ON AIR продължава с новото предаване „Мултимедия“
10.01 Bulgaria ON AIR пренася зрителите в света на бойните спортове и изкуства с ново предаване BOEC.BG
07.01 Investor Media Group разширява портфолиото си от уеб медии с нов специализиран сайт за бойни изкуства – Boec.bg

Към всички новини>>