Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Imoti.net стана екслузивен представител за България на международнот изложение за имоти

2016-06-26
Водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net стана стратегически партньор на International Real Estate and Investment Show 2016, което се провежда от 27 до 29 октомври в Абу Даби, ОАЕ. Сайтът ще бъде единствен посредник на българските фирми изложители, които искат да участват в световния форум.

Изложението в Абу Даби се превърна в най-важното събитие от сектора на имотите в ОАЕ и е традиционно място за среща на предприемачи и ключови регионални и международни инвеститори в недвижими имоти вече осма година. В него се очаква да участват повече от 100 изложители с над 300 проекта, както и повече от 100 медии от различни държави.

Форумът дава отлична възможност на български компании, които работят в сектора на недвижимите имоти, да привлекат потенциални инвеститори. Проектанти, архитекти, строители, агенции и консултанти по недвижими имоти, фондове за имоти, инвестиционни компании, банки и лизингови компании, други финансови институции, както и доставчици на различни услуги, свързани с имотите, могат да се възползват от уникалната възможност да разширят бизнеса си чрез нови партньорства. Инвеститорите, които участват в изложението, традиционно имат най-голям интерес към оригинални проекти от луксозния сегмент – ваканционни комплекси, нетрадиционни комплекси за селски туризъм, голф комплекси, СПА комплекси, както и други луксозни имоти, насочени предимно към развлекателния сектор.

Като част от изложението се провеждат и инвестиционни семинари с най-влиятелните експерти от бизнеса с имоти и юридически съветници, както и презентации на различните държави и срещи между инвеститори.

Недвижимите имоти са една от най-популярните инвестиции в Обединените арабски емирства, а индивидуалните инвеститори и купувачи ценят експертните съвети, когато става въпрос за вземане на решение за покупка. В ОАЕ е съсредоточен голям брой заможни частни лица. В страната живеят и почти 8 млн. имигранти, които също са потенциални инвеститори в имоти на местно и международно ниво.

Всички компании, които имат интерес към свежи международни инвестиции за българските си проекти, свързани с недвижими имоти, могат да се регистрират за участие, като се свържат с екипа на Imoti.net най-късно до 1 септември.


Още новини
08.02 Bulgaria ON AIR с инициатива в подкрепа на новата българска култура
05.02 Бизнесът гледа Bloomberg TV Bulgaria: Близо 40% от аудиторията на телевизията са представители на висшия мениджмънт
15.01 Културната вълна в ефира на Bulgaria ON AIR продължава с новото предаване „Мултимедия“
10.01 Bulgaria ON AIR пренася зрителите в света на бойните спортове и изкуства с ново предаване BOEC.BG
07.01 Investor Media Group разширява портфолиото си от уеб медии с нов специализиран сайт за бойни изкуства – Boec.bg

Към всички новини>>