Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

„Забавното четене“ тръгна на турне в страната

2016-06-26
Може ли четенето да бъде забавно? Какво предстои в кампанията „Забавното четене“ в шестото й издание? Какво означава да четеш между редовете? Четат ли повече днешните деца? На тези и още въпроси отговориха Виктория Гьонева от екипа на кампанията и Александър Кръстев, основател на Azcheta.com и партньор на „Забавното четене“, в студиото на „Днес“ с Константина Живова.

Към традиционната кампания на сайта Az-dedeto.bg тази година се присъедини Bulgaria ON AIR, като лицата на телевизията също ще се включат в специалните събития. „Забавното четене“ е за деца на възраст от 6 до 14 г., а мрез 2016 г. мотото й е: „Чети между редовете“. Новите посланици на кампанията тази година са Михаела Филева и детската писателка Радостина Николова.

„Традиционното ни турне в страната започна вчера с посещения в Своге и Нови Искър. Срещнахме се с над 100 деца и освен, че представихме кампанията, дарихме книги от наши партньори издатели, както и парични средства, на читалищата и библиотеките“, разказа Виктория Гьонева, като уточни, че в сряда „Забавното четене“ ще посети Ботевград и Правец.
Повече информация на: http://www.bgonair.bg/press/2016-06-28/zabavnoto-chetene-tragna-na-turne-v-sranataa
Още новини
08.02 Bulgaria ON AIR с инициатива в подкрепа на новата българска култура
05.02 Бизнесът гледа Bloomberg TV Bulgaria: Близо 40% от аудиторията на телевизията са представители на висшия мениджмънт
15.01 Културната вълна в ефира на Bulgaria ON AIR продължава с новото предаване „Мултимедия“
10.01 Bulgaria ON AIR пренася зрителите в света на бойните спортове и изкуства с ново предаване BOEC.BG
07.01 Investor Media Group разширява портфолиото си от уеб медии с нов специализиран сайт за бойни изкуства – Boec.bg

Към всички новини>>