Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Какво свършихме през 2007 година

2008-01-29
Едно от постиженията, които ни зарадваха изключително много през 2007 година, беше свързано с медията DNES.BG. Сайтът успя за по- малко от 3 години да достигне аудитория от над 100 хиляди дневни посещения, което го поставя в списъка от най-влиятелните медии в България.

През 2007 година интернет групата Инвестор.БГ АД стартира с изцяло обновен сайт за лайфстайл Tialoto.bg. Четири години след създаването му мениджърите на проекта пуснаха нова версия, която ще задоволи и най-придирчивите стайл маниаци. Новостите са насочени в нова видео секция, фотогалерии, както и много бърз достъп до форума на сайта, който е най-посещаван в своя сегмент.

Два от медийните сайтовете на Инвестор.БГ влязоха в мобилната услуга Vodafone live, по този начин огромната аудитория на М-tel получава актуални новини от сайтовете Dnes.bg и Investor.bg.

В Dnes.bg беше разработена специална рубрика за изкуство, която получи необходимите ресурси и автономност, за да може да се превърне в мястото за дискусии и обмен на информация в Интернет.

Компанията стартира една оригинална инициатива - КЛУБ Инвестор.БГ, която събира веднъж месечно българската инвестиционната общност. Срещи с голяма посещаемост, на които се обсъждат инвестиционните стратегии на големите инвеститори на БФБ.

Тази инициатива ни помогна да стартираме и първото видео в Инвестор.БГ, компанията продуцира и излъчва кратки видеоматериали, като използва медийните си сайтове, за да достигне до широка аудитория.

Aha.bg, който навърши 2 години през 2007, успя да се наложи като най- посещаван сайт за запознанства в българското интернет пространство.

Групата подкрепи няколко СТАРТЪП инициативи на студенти от УНСС.

Сайтът за легален даунлоуд на музика Мр3.bg стартира успешно през миналата година и само 3 месеца по-късно пусна първата си класация или (Box Office) за най-сваляните песни от потребителите на сайта, както и нашите класации ТОП 10 - за платени песни, Седмичен Free 20 и Месечен Free 50 за безплатните.

Най-големият български блог-сайт Blog.bg също не остана по-назад от групата и предложи изцяло нова визия и функционалности на потребителите си.

Спортната медия на Инвестор.БГ - Gol.bg, стартира през тази година интересен проект – фенсайтове. Така феновете на най-големите футболни отбори намериха трайно своето място в сайта.

Уникалният български интернет каталог Start.bg прехвърли психологическата граница от 1000 теми! За три години над 800 редактори, специалисти в различни области, подбраха и структурираха в тематични страници повече от 200 000 линка и продължават да развиват един от най-посещаваните български сайтове.

Не на последно място, Superbrands се поинтересуваха от нас и ние успяхме да отговорим на техните критерии за най-силните марки в бизнес сегмента на българския пазар.

Investor.bg получи награда от Българска фондова борса – София в категорията за електронна медия с най-голям принос в правдивото и професионално отразяване на капиталовия пазар през 2007 година, една награда, за която Investor.bg, заслужено, е абониран.

През миналата година успяхме да закупим най-силната тийн медия – Teenproblem.net. Сайт с 5-годишна история и уникален като обем и тематика форум.

Сайтът за снимки – Snimka.bg, доказа абсолютното си лидерство на пазара с над 4,6 милиона съхранени снимки, качени от 101 хиляди автори.

През миналата година в групата за първи път влязоха стажанти, стартирахмe програма в тази насока и сега сме изключително доволни, че го направихме, намерихме наистина качествени хора, които вече работят в компанията.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>