Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Устойчивите общности – във фокуса на петата конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

2016-10-20

Как изкуството създава устойчиви общности, успяват ли образованието и бизнесът да ги подкрепят и какви са предизвикателствата пред младите днес? Това са част от въпросите, на които популярни личности, лидери на мнение и доказани професионалисти с принос към развитието на устойчиви общности ще търсят отговори по време на петата конференция на Bulgaria ON AIR. „Образование и бизнес – устойчиви общности“ ще се проведе на 21 ноември в София Хотел Балкан и е с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria.

Певицата Рут Колева, режисьорът и журналист Яна Лекарска, влогърът Боги Бейков и модните дизайнери Боряна Вътова и Татяна Арнаут са част от панелистите, които ще дискутират потенциални решения на проблемите, с които се сблъскват общностите днес. Всички лектори вижте тук >>. Темите ще бъдат разгледани и през призмата на международния опит. Сред чуждестранните лектори, които ще се включат с видео, са датският архитект Ян Геел, който преориентира градовете в полза на пешеходците и велосипедистите, световноизвестният режисьор Иржи Менцел и американският образователен експерт Бетси Петерсън, Learning to Love. Ценен принос към събитието ще имат и топ журналисти от Bloomberg LP, които ще провокират допълнителни дискусии чрез видеовръзка.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които търсят развитие в устойчиви общности.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на адрес http://edu-business.info/.

 

 

 

Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>