Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Устойчивите общности – във фокуса на петата конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

2016-10-20

Как изкуството създава устойчиви общности, успяват ли образованието и бизнесът да ги подкрепят и какви са предизвикателствата пред младите днес? Това са част от въпросите, на които популярни личности, лидери на мнение и доказани професионалисти с принос към развитието на устойчиви общности ще търсят отговори по време на петата конференция на Bulgaria ON AIR. „Образование и бизнес – устойчиви общности“ ще се проведе на 21 ноември в София Хотел Балкан и е с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria.

Певицата Рут Колева, режисьорът и журналист Яна Лекарска, влогърът Боги Бейков и модните дизайнери Боряна Вътова и Татяна Арнаут са част от панелистите, които ще дискутират потенциални решения на проблемите, с които се сблъскват общностите днес. Всички лектори вижте тук >>. Темите ще бъдат разгледани и през призмата на международния опит. Сред чуждестранните лектори, които ще се включат с видео, са датският архитект Ян Геел, който преориентира градовете в полза на пешеходците и велосипедистите, световноизвестният режисьор Иржи Менцел и американският образователен експерт Бетси Петерсън, Learning to Love. Ценен принос към събитието ще имат и топ журналисти от Bloomberg LP, които ще провокират допълнителни дискусии чрез видеовръзка.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които търсят развитие в устойчиви общности.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на адрес http://edu-business.info/.

 

 

 

Още новини
08.10 Вече два поредни месеца потребителите нареждат Investor Media Group на топ място сред медийните групи в България
03.09 Investor Media Group - втората най-предпочитана онлайн медийна група в България
06.03 Investor Media Group с нова онлайн платформа за граждански сигнали - HelpBook.info
24.01 Александър Костадинов е новият водещ на Investbook по Bloomberg TV Bulgaria
17.01 Нестандартна, увлекателна и аналитична прогноза за времето по Bulgaria ON AIR от 22 януари

Към всички новини>>