Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Bulgaria ON AIR пуска нови сериали и подготвя специални празнични предавания по повод петата си годишнина

2016-10-17
Национална телевизия Bulgaria ON AIR ще отбележи 5 години от създаването си заедно със зрителите. Медията ще излъчи премиерно български кинохит, а преди това ще обогати следобедната програма с първия си латино сериал. Още две нови поредици стартират на 18 и 19 октомври, а в седмицата 22-30 октомври Bulgaria ON AIR планира и специални празнични рубрики в предаванията си. 

„Продължаваме ангажимента си да предлагаме обективни новини, стойностни анализи и качествено забавление. Bulgaria ON AIR успешно привлича зрителите, които търсят в националния ефир алтернативно съдържание, интересно и полезно за широката аудитория и поднесено с уважение към хората“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на Investor Media Group.

На 23 октомври, неделя, от 19,30 часа зрителите ще могат да гледат „Събирач на трупове“ за първи път на малкия екран. Във филма младият режисьор Димитър Димитров е събрал звезден състав актьори – Димитър Билалов, Теодор Духовникова, Стоян Радев, Стефан Щерев. Комедийната драма разказва за мъж, който трябва да мине през ада, за да открие истинската любов. Само че в тази история главният герой Ицо кара линейка, с която събира трупове в София, а жената, в която се влюбва – Катя, е метреса на гангстер. Накрая щастието се оказва не там, където Ицо го търси...

По-рано, още на 18 октомври, стартира „Безценната перла“ (Precious pearl/Joja rara), който ще върне зрителите в 30-те години на миналия век в Бразилия. Теленовелата ще се излъчва всеки делник от 15,50 часа по Bulgaria ON AIR. Сериалът разказва история за една забранена любов между Франц и Амелия. Франц е от богато семейство, син е на швейцарски бижутер. Амелия е дъщеря на емигранти и също като брат си работи в леярната на бащата на Франц. Тази история за различията в социалните класи е вдъхновена от будистката философия, отразена в образа на Перола – дъщерята на Франц и Амелия. Перола е единственото, което може да сближи двете семейства...

Японската тайга драма „Сърцето на самурая“ (Tenchijin) стартира по Bulgaria ON AIR също 18 октомври - от 20,40 часа. Поредицата разказва история за любовта към човечеството и справедливостта и е спечелила фенове из целия свят, като разказва за бурните времена в Япония от периода между 1560 и 1620 година. В центъра на събитията е кланът Уесуги и връзката между господаря Уесуги Кагекатсу и неговия васал Наое Канетсугу. Емоциален и пламенен, „Сърцето на самурая“ показва японската идентичност, героичните времена, когато „самурай“ е синоним на чест и достойнство.
 
На 19 октомври от 19,50 стартира френският криминален сериал „Инспектор Жо“ (Le Grand), в който носителят на „Оскар“ Жан Рено изиграва първата си роля за телевизия. Поредицата проследява разследването на мистериозни убийства, всяко от които е свързано с някоя парижка забележителност, като Айфеловата кула, Нотр Дам, Катакомбите, обелискът Паре де ла Конкорд или Операта. Жан Рено брилянтно изиграва полицай с дълбока привързаност към Париж, оставил зад гърба си проблемите с алкохола и наркотиците, който се опитва да бъде по-добър баща.

Bulgaria ON AIR промени профила си през 2015 г., като разшири съдържанието си с
политематични и развлекателни предавания, изцяло обновени емисии на Новините ON AIR и сутрешния блок „България сутрин“, филми и премиерни сериали от европейското телевизионно кино. Телевизията вече е и с нова графична опаковка, която отговаря на новото съдържание, обобщено в слогана „Да знаеш. Да се забавлява“.
За една година вярна аудитория завоюваха предиобедният блок „Днес“ с Константина Живова, предаването в пряка връзка със зрителите „Директно“ с Димитър Абрашев, токшоуто „Провокативно“ с Милена Фучеджиева, съботно-неделният сутрешен блок „Днес в събота“ и „Днес в неделя“ с Ирина Белчева, биографичната поредица на Биляна Митева „Характери“, забавното предаване „Клик“ с Аспарух Йорданов, футболното шоу „Гол“ със звездното трио Борис Касабов, Томислав Русев и Ники Александров. Утвърденото коментарно студио след новините Денят ON AIR с Владимир Сиркаров и Кузман Илиев се наложи като трибуна за политически дискусии и анализи. Познатите предавания от уикенд програмата – „Видимо и невидимо“ с Калин Манолов, „Медиите ON AIR“ с Доника Ризова, „Брюксел 1“ с Милена Милотинова и „Q & A“ с Клара Маринова също се отвориха към широката публика с повече социални, културни, развлекателни теми и интересни гости. Програмата обогатяват и тематичните предавания „Колела“ на Константин Томов и „Авиошоу“ с Александър Богоявленски.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>