Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Мартина Ганчева и Десислава Атанасова са новите водещи на Новините ON AIR в 18,30

2016-06-14
Мартина Ганчева и Десислава Атанасова са новите лица на централните новини на национална телевизия Bulgaria ON AIR в 18,30 часа. С богатия си репортерски опит в различни ресори новите водещи ще внесат повече динамика в Новините ON AIR. Смяната на водещите е само етап от цялостната концепция за промяна на новините на Bulgaria ON AIR, които търсят максимална близост до събитията, проблемите и въпросите, важни и интересни за широката публика.
Мартина Ганчева е дългогодишен международен редактор, водещ на новини, а доскоро и водещ на магазинното предаване „Днес“ по Bulgaria ON AIR. Изявен специалист е на тема Румъния. Преводач е на автобиографията на румънския президент Клаус Йоханис

Десислава Атанасова е репортер и водещ с 6-годишен ТВ опит в ресорите съд, прокуратура, полиция, здравеопазване и социални проблеми. Нейната стихия са социалните теми и истинските човешки истории.

Новините ON AIR вече имат и нова графичната опаковка. Тя е разработена от творческия екип на Bulgaria ON AIR и следва тенденцията за използване на къси форми и олекотена визия. Базира се на концепцията за синергия между ТВ и дигитални медии.

„Новините са част от гръбнака на Bulgaria ON AIR, а визията и водещите на Новините ON AIR отразяват посоката, в която искаме да се развиваме – да показваме най-важното от деня по динамичен начин, да разказваме силни човешки истории, да работим в синергия с онлайн медиите в групата и да запазим характерния си тон на общуване със зрителите, без агресия и сензационност“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на медийни групи Bulgaria ON AIR и Investor.

Промяната в облика на Новините ON AIR е част от цялостното ребрандиране, което отразява развитието на телевизията като политематичен канал и ще приключи до есента на 2016 година. Bulgaria ON AIR започна промяната в съдържанието си през есента на 2015 г., когато икономическата и финансовата информация намери място най-вече в новия ТВ канал от медийната група - Bloomberg TV Bulgaria. От септември новините и актуалните предавания на Bulgaria ON AIR разшириха съдържанието си с теми, важни и интересни за широката публика, а в програмата на телевизията започнаха да се излъчват и нови развлекателни предавания в различни жанрове, както и игрални филми и сериали. Новият облик на Bulgaria ON AIR е отразен и в слогана на телевизията „Да знаеш. Да се забавляваш“.

Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>