Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Американски университет в България и Bulgaria ON AIR търсят лидери с вдъхновение за позитивна промяна

2016-10-12
Американски университет в България (АУБГ) и национална телевизия Bulgaria ON AIR организират конкурс за EMBA стипендия. Лидери с вдъхновение за позитивна промяна ще имат възможност да спечелят две частични стипендии (50%), всяка на стойност 6000 евро, за обучение в ЕМВА програмата на АУБГ. 

Конкурсът стартира на 12 октомври и ще продължи до 12 ноември. Имената на победителите ще бъдат обявени на 21 ноември по време на международната конференция „Образование и бизнес: Устойчиви общности“, организирана от Bulgaria ON AIR. Критерите за участие в конкурса са публикувани тук: https://www.aubg.edu/bulgaria-on-air-scholarship
 
Bulgaria ON AIR е социално отговорна медия и подкрепя инициативи, които помагат на българите да подобрят качеството на живота си. Приоритет на телевизията е да подкрепя и инвестира в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот.

Такава е и инициативата на Американски университет в България, който през годините е успял да се докаже с традиционния си американски модел на образование. В световен план най-важният ресурс на компаниите е развитието на човешкия капитал. EMBA е водеща програма в Югоизточна Европа. Тя е предпочитан избор за мениджъри, които искат да получат нови знания, да израснат в кариерата си и да се присъединят към мрежа от лидери с глобален мироглед да променят обществото към по-добро.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>