Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Az-deteto.bg насърчава родители и деца да спортуват заедно на „Детска Игриада“ - 4 юни, парка „Заимов“, София

2016-05-16
Най-големият детски онлайн портал Az-deteto.bg за втора поредна година организира спортен празник за малки и големи "Детска Игриада". То ще се проведе в парка „Заимов“ в София на 4 юни.

Каузата на организаторите тази година е не само да насърчат родителите и децата да спортуват и да се забавляват заедно в рамките на събитието, но и да отворят дискусия за добрия пример, който родителят може да даде на детето си. Нуждата от създадане на повече такива възможности в спортни зали, клубове и площадки, където малки и големи да тренират заедно, расте постоянно. Така децата ще виждат правилното отношение към спорта от техните родители през цялата година.

Az-deteto.bg е добре познат със своите разнообразни инициативи, които стимулират развитието на децата и насърчават желанието им да спортуват. Тази година „Детска Игриада“ ще даде шанс на деца между 5 и 12 години, заедно с техните родители и приятели, да открият най-подходящия спорт, с който да се впуснат в спортно приключение, безплатно. Ще има за всекиго по нещо - велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, бадминтон и щафетни игри. А за най-добрите участници в тях ще има награди и медали.

За участие в "Детска Игриада" всеки може да се регистрира бързо и лесно на специалната платформа http://igriada.az-deteto.bg/, където е качена информация за програмата и регламента на всички състезания.
В парка "Заимов" освен игри и забавления за децата в рамките на „Детска Игриада“  са подготвени и интересни демонстрации на различни спортове. 
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>