Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Клуб Инвестор ще събере на дискусия експерти и земеделски производители

2015-03-16
Какви ще са последствията от приетите промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ЗСПЗЗ) и какви са евентуалните проблеми при зелените плащания – това са част от темите на организираната от Клуб Инвестор дискусия на тема „Ефективни стъпки за земеделско финансиране“.

Форумът ще бъде на 25 март 2015 г. в Гранд хотел „София“.

Експерти и земеделски производители ще обсъдят различни варианти за финансиране на развитието на бизнеса, промените в Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020, ще има ли ново единно поземлено законодателство, очакват ли се трусове на българския капиталов пазар и ще растат ли административните разходи на българските компании.

В дискусията ще участват зам.-министърът на земеделието Васил Грудев, зам.-председателят на парламентарната земеделска комисия проф. Иван Станков, Стайко Стайков - председател на УС на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи, председателят на АИКБ Васил Велев, земеделски производители и експерти. Модератор на дебата е Дориана Ранкова от телевизия Bulgaria On Air.

Клуб Инвестор се провежда със съдействието на Пощенска банка.

Институционални партньори на Клуб Инвестор са Индустриален Холдинг България, Асоциация на земеделските производители в България, Българска Фондова Борса, списание „Агрозона“, Германо-българска индустриално-търговска камара.

Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>